Neste hjemmekamp
A-lag herrer
Skjetten fotball 
 
A-lag kvinner
Skjetten fotball


Støtt laget og kom på kamp!
 


Kontakt Skjetten Fotball

Skjetten Fotball
Postboks 51
2026 Skjetten

Telefon: 64 83 41 35
Faks: 64 83 41 01
E-post: fotball@ssk.no

4. divisjon 2014 - 20. serierunde: Aurskog-Høland - Skjetten 3-2  4. divisjon 2014 - 20. serierunde: Aurskog-Høland - Skjetten 3-2
Publisert: 11.09.2014
Kampfakta:
20. serierunde
Mandag 8. september 2014
Aurskog-Høland - Skjetten 3-2
0-1 Andreas Bakke
1-1 Lars Petter Østengen
1-2 Henrik Jensen
1-3 Lars Eirik Svardahl
2-3 Jonas Kordahl

Gule kort: Robin Karlsen, Haakon Larsen og Andreas Eriksen (Skjetten)

Lagoppstilling:


Bytter:
Elias Standal inn for Simen Skreppen etter 60 min.
Moa Fares inn for Haakon Larsen etter 75 min.
Jonas Kordahl inn for Alexander Lino etter 88 min.


Om kampen:
En svært viktig kamp for begge lagene som kjemper i toppstriden! Skjetten presterte langt under middels i forrige kamp hjemme mot Raumnes & Årnes og det startet ikke bra rent spillemessig borte mot formlaget Aurskog-Høland heller. Hjemmelaget tok kommandoen fra start, men mot spillets gang var det Skjetten som tok ledelsen ved Andreas Bakke etter halvspilt omgang. Utrolig nok var det klarte ikke Aurskog-Høland å score på noen av de store sjansene de hadde i denne omgangen.

Det skulle de dessverre rette på i den andre omgangen. Avdelingens toppscorer Lars Petter Østengen bragte balanse i regnskapet to minutter ut i den andre omgangen og ikke lenge etter skulle vertenes Henrik Jensen fullføre snuoperasjonen. Det var en gang med mye sjanser begge veier, men det var Aurskog-Høland som klart var det førende laget. 3-1 skulle komme ved en smart frisparkvariant av Lars Eirik Svardahl. En halvskadet Jonas Kordahl ble satt inn de siste minuttene og fikk umiddelbart satt ballen i mål etter en flott skudd! På overtid hadde vi et par store sjanser til å få med oss et poeng, men det var fortjent med seier til hjemmelaget!

Nå må gutta ta seg ordentlig sammen slik at ikke luka blir skruppet ytterligere inn. Nå venter en hjemmekamp mot Kløfta som normalt skal gi tre poeng. Vi tapte borte mot disse før sommerpausen, så de burde virkelig være revansjesugne!
Søk
select
 
Google Translate
select

Sponsorer 2013
SnapDrive
BiltemaLB Trafikkskole

 

 


Vi sponser a-laget 2010

Her kan det ligge logoer til sponsorer for a-laget!