09.06.2011

3v3 på Skjetten Stadion!

3v3 til Skjetten!
3v3 spilles på små baner og med små mål uten keeper. 3v3 er utviklende for grunnleggende ferdigheter, og det er ikke minst gøy! 27. august er det klart for 3v3-turnering på Skjetten Stadion. Dette må dere bli med på!
3v3 spilles på små baner og med små mål uten keeper. 3v3 er utviklende for grunnleggende ferdigheter, og det er ikke minst gøy! 27. august er det klart for 3v3-turnering på Skjetten Stadion. Dette må dere bli med på! PÅMELDINGSFRIST: 19. AUGUST.
Innbetaling(130,- pr. spiller) til konto: 1310 25 13805 mrk. 3v3 - klubb - lag
 
 
 
 
 
 
Last ned invitasjonen her (pdf)
 
Skjetten Fotball arrangerer 3v3-turnering for klassene J-7/G-7 og opp til J-14/G-14 27.august på Skjetten Stadion. Nå kan du spille fotballturnering slik som det gjøres hos Manchester United og andre storklubber i Europa.

Å spille på små baner med små mål er noe de aller fleste kjenner til. Denne formen for fotball er av de mest grunnleggende fotballaktivitetene som finnes. Her er spillerne involvert i reelle situasjoner hele tiden, og mange ballberøringer skaper engasjement og gir raskere innlæring.
Den korte veien til til mål skaper også mange avgjørende angreps- og forsvarssituasjoner.
De vi skal huske på er at alle gode fotballspillere i dag har spilt svært myer fotball på små baner med små mål i sin barne- og ungdomstid.

- Utvikler grunnleggende fotballferdigheter
- Mange ballberøringer – for alle

- Kort vei til mål gir mye angreps- og forsvarsspill
- Mye spilletid for alle spillere

- Anbefalt spillform fra Norges Fotballforbund
- En morsom og aktiv opplevelse med mye glede

Les mer om 3v3 Norge på Facebook. Der finner du oppdatert informasjon om aktiviteter som hoppeslott, Tusenfrydbilletter, underholdning og konkurranser. Kom til Skjetten Stadion 27. august og bli med på årets fotballfest!


Dette innholdet er skrevet ut fra www.ssk.no