09.02.2018
author Stig Brøndmo

Skjetten Sportklubb fyller 50 år

I anledning Skjetten Sportsklubbs 50-årsjubileum, har vi ønsket å samle hele historien om den organiserte idrettslige virksomheten på Skjetten gjennom et halvt århundre mellom to permer. I anledning Skjetten Sportsklubbs 50-årsjubileum, har vi ønsket å samle hele historien om den organiserte idrettslige virksomheten på Skjetten gjennom et halvt århundre mellom to permer.

I tillegg til omtalen av sportslige prestasjoner og aktiviteter både i topp og bredde, er dette en historie om hva sportsklubben og dens forløpere – Skjetten Idrettslag og Valstad Idrettsforening – har betydd for lokalbefolkningen på stedet.

I boka dokumenteres den samfunnsmessige innsatsen for å legge forholdene til rette for sunn aktivitet, gode verdier, miljø, samhold, kameratskap og framfor alt gode oppvekstvilkår. Vi mener å ha bidratt til identitet, tilhørighet og stolthet for lokalbefolkningen.Vi synes det er naturlig å dele beretningen med alle som er bosatt på Skjetten, og har derfor gleden av å gi hver husstand et eksemplar av denne boka.
Vi håper dere finner den spennende og interessant!

Jubileumsboka lanseres 12. februar 2018.

Beste hilsen AIL Skjetten Sportsklubb
Dette innholdet er skrevet ut fra www.ssk.no