Skjetten Volleyball
Kontakt Skjetten Volleyball

SSK Skjetten Volleyball

Geir Fjellestad (Leder)
Telefon: 945 29 009
Epost: skjettenvolleyball@gmail.com   
Org.nr: 982 898 005

 


Støtt oss!
Grasrotandelen  Grasrotandelen
Publisert: 29.04.2011

Vet du om denne muligheten til inntekt for klubben? Eller tror du det ikke hjelper noe for en liten klubb? Vår oppfordring er: Hvis du spiller hos Norsk Tipping så gi din grasrotandel til Skjetten Volleyball!

I 2010 fikk Skjetten Volleball inn ca 10000 kr på grasrotandelen. Dette var basert på ca 25 spillere. Medlemstallet i klubben er på det firdobbelte, noe som kan tyde på at det er flere klubbmedlemmer som spiller lotto, tipping, osv hos Norsk Tipping og som IKKE gir sin grasrotandel til Skjetten Volleyball.

Det kan selvsagt være  at dere har valgt å gi andelen til andre foreningener. MEN det kan også være at dere ikke kjenner til muligheten. Noen tror kanskje at det ikke hjelper noe, men det gjør det!

Alle monner drar! Penger som kommer inn på denne måten bidrar til å redusere det som er nødvendig å ta i egenandeler, kontingenter og TK- avgifter. Dette har alle medlemmer direkte interesse i. Det kan også være at du ikke er medlem, men syns det er fint at barn og ungdom kan ha flere tilbud å velge mellom enn de tradisjonelt store idrettene. Du må selvsagt ikke være medlem i klubben for å gi din grasrotandel!

Klikk på banneret ved siden av og lær mer om hvordan du skal gå fram for å gi 5% av det du spiller for til klubben din uten at du selv taper 5 øre. Det er såre enkelt!
Søk
select
 
Google Translate
select