Skjetten Volleyball
Støtt oss!

Litt historie

Det hele startet opp i 1986. Etter initiativ fra (Lørenfryding) Tom Evensen, ble Skjetten Volleyballklubb stiftet. Vi spilte og trente den gang i kommunens gym- saler, noe som var heller stusselig med lav takhøyde og trange baner.

Skedsmo ILs volleyballgruppe brukte Tærudhallen. I 1988 slo vi oss sammen med denne gruppa, vi skiftet navn til Skedsmo Volleyballklubb og Tærudhallen ble vår nye arena.

I 1995 ble det fattet vedtak om å gå inn i Skjetten Sportsklubb, og så skjedde. Slik sett ble på en måte "ringen sluttet". Vi er tilbake på Skjetten igjen, men vil fortsatt ha en bred geografisk profil med tanke på rekruttering.

Volleyballgruppa ble altså det siste skuddet på stammen til Skjetten Sportsklubb, før klubben ble omorganisert til allianseidrettslag. Så nå er vi organisert i "egen juridisk enhet" som det fint heter, under navnet SSK Skjetten Volleyball.

De som var med i begynnelsen har ikke i særlig grad hatt noen bakgrunn i toppidrett. Det sosiale med idretten har vært det sentrale, vi har deltatt i de lavere divisjoner med damelag, herrelag og mixlag, og har trives med det.

Sporadisk har vi i årenes løp rekruttert nye medlemmer, også i yngre årsklasser. Det er først nå i det nye milleniumet at vi systematisk har satset på barn og unge. Men selv om dette fortsatt er vårt fokus, må vi erkjenne at uten en stamme av voksne utøvere så makter vi heller ikke å stille opp for de unge.

Når vi nå skriver 2010 er situasjonen noe endret. Det har kommet ny idrettshall på Skjetten og vi har lag i 2.divisjon. De yngre lagene hevder seg i toppen på Østlandet og deltar i NM. Det er god aktivitet i de yngste rekkene men bare på jentesiden. Det avgjørende er hallkapasitet og Skjettenhallen er ikke nok for å gi tilbud til alle aldersgrupper på både jente- og guttesiden .
Søk
select
 
Google Translate
select