Følg oss på nett

Drakter

Skjetten Hoody?
Norges Største basketklubb for G13-19 satser nye veier  Norges Største basketklubb for G13-19 satser nye veier
Publisert: 09.05.2014

Skjetten styrker herresiden

Som en konsekvens av de siste årenes vekst, og tilførsel av nye spillere, ønsker vi å utvide vår aktivitet på herresiden og blant de eldste guttene.

Skjetten Basket har tatt over 3M laget til Fjellhamar, og vil ha tre lag på herresiden neste år. Vårt 5M lag gjorde det også veldig bra i år, og vil rykke opp til 4M.

Samtidig setter vi i gang et prosjekt for å bygge opp et topp G19 lag. Dette vil skje ved at vi styrker trenersiden, samt inngår aktivt samarbeid med 3M og 4M laget. Allerede i dag spiller det kommende G19 treningskamper en gang i uka mot 3M. Dette skal vi bygge videre på utover høsten.

Skjetten Basket har også mange spillere som ikke ønsker å satse på Basket på dette nivået, og for de vil vi å lage et tredje alternativ, men er da avhengig av at vi har mange nok spillere som ønsker å være med.

Det vil være et eget XO lag hvor det viktigste er å komme sammen og spille, vi vil spille i 5M.

Skjetten Basket vil ha følgende tilbud til de eldre spillerne:

•    G 19               Satsingslag for yngre spillere

•    3M Stallions  Baseres på spillere med høyt nasjonalt nivå

•    4M Global     Spillere med høyt nivå med ulike nasjonaliteter, språket er Engelsk

•    5M XO          For deg som ikke har all verden tid til idrett, men fortsatt ønsker å delta i verdens morsomste lagspill.

Om en uke må vi ha meldt opp alle lag til seriespill, og det er derfor viktig at de som ønsker å være med, men ikke har meldt seg på en av disse gruppene, må melde sin interesse til klubben umiddelbart. Er du interessert, sender du en melding om dette og ønsket nivå til Odd@sskbasket.no 

 

Skjetten 08.05.2014Sponsorer 2015


Grasrotandelen

Kontakt Skjetten Basketball

Skjetten Basketball
Nordensv. 21
2013 Skjetten

Telefon: 913 72 780
Faks: 64 83 41 01
E-post: basket@ssk.no

Konto: 1310 27 49213