Triathlon

Velkommen til Skjetten Svømming Triathlon!

Skjetten Svømming Triathlon er en triathlon gruppe for alle. Vi tilbyr kvalifisert svømmetrening og har gode forhold i Skjetten Svømmehall. Med opp til 3 ukentlige svømmeøkter med god plass i bassenget og kvalifisert trener på kanten, er Skjetten Svømming Triathlon klubben du kan nå målene dine.
Triathlon er en idrett som består av tre elementer: Svømming, Sykling og Løping. Dette gjøres ofte forløpende etter hverandre. De fleste folk klarer å sykle og løpe, men sliter litt med svømmingen. I svømming er teknikk trening utrolig viktig for å kunne komme gjennom distansen med så lite energi forbruk som mulig. Derfor er det opplagt å svømme i en gruppe med trener på kanten slik en ser de best mulige forbedringer.


Triathlon er for alle typer av folk: høye som lave, store som små, veltrent som utrent, sterk som svak...
Fordelen ved å delta på triathlon er gleden ved å kunne trene på 3 idretter samtidig, hvilket gir en variasjon i treningen i forhold til å ha fokus på en enkelt idrett. Variasjonen gjør at det er mye lettere å holde seg aktiv, samtidig som det er mange muligheter for å se forbedringer.
På triathlon konkurranser vil du alltid finne en konkurrant som er i samme situasjon som deg. Det er mange som bruker triathlon som idretten for å kaste et par kilo, eller for å ha et mål med den daglige trening. Det er også de som trener som gale for å komme helt i toppen av idretten :) Triathlon gir mulighet for å ha det gøy med high-tech utstyr som klokker, pulsmåler, watt-måler, sattelitt forbindelser mm. På andre siden er det mulig å delta på syklen sin med kurv og blomster på, og det eneste som trengs utover sykkel er et par løpesko og badetøy.
Kort sagt - Triathlon er for alle!


For spørsmål kan det sendes mail til ansvarlig for Triathlon gruppen; Jesper Madsen - svommingbt@ssk.no